Най-добре е въобще да не се заразите, казват експертите, но

...
Най-добре е въобще да не се заразите, казват експертите, но
Коментари Харесай

След ковид-ваксинация германци чакат с месеци за лечение в специализирана клиника

Най-добре е изобщо да не се болестите, споделят специалистите, само че по този начин или другояче, имунизациите остават най-сигурното средство да се предпазите от тежко развиване и съдбовен излаз на болестта, напомня DW. Досега в света са сложени към 13 милиарда Covid-ваксини от над 30-те утвърдени за задачата препарата.

В някои случаи обаче, имунизацията може да докара до затруднения. Според профилираната клиника за амбулаторно лекуване на „ дълъг коронавирус ” в Марбург, страничните резултати от имунизациите засягат младежи в репродуктивна възраст, най-вече дами и надалеч по-малко мъже. Една от тях е Ева Буцен, 27-годишната шампионка на Германия по силов трибой и създател на голям брой върхове в дисциплината.

Още след първите две имунизации спортистката забелязала леки болки в белите дробове и сърцетуптене, само че послушала лекарите и си направила трета. След нея се появили хронично безсилие и липса на сила, астма, изтръпване и алергични реакции, тъй че било немислимо да взе участие в международното състезание по силов...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР