Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова и втората ни ракета при

...
Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова и втората ни ракета при
Коментари Харесай

Програмата за петък: Кузманов и Томова в опит да достигнат основната схема на US Open

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова и втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов не престават с отличните си изяви в квалификациите на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати и към този момент се намират единствено на крачка от това да се класират за главната скица на конкуренцията. 

За да доближи до финалния стадий на пресявките, Томова реализира две поредни двусетови победи над Альона Болсова и Джоан Цюгер, а в този момент ѝ следва да се изправи против международната №182 Виктория Кузмова. До този миг двете състезателки имат единствено една публична среща между тях, датираща от края на предишния сезон, когато словачката победи след оспорвана трисетова борба. Днес нашето момиче ще има опция да вземе реванш за въпросното проваляне, като идният им конфликт е плануван за 18:00 часа българско време, защото е първа в програмата на корт №7.

От своя страна, Кузманов имаше надалеч по-тежки първи два мача, защото във всеки един от тях му се наложи да обръща от сет пасив. След успехите над 19-годишния Лука Нарди и 25-ия подложен Лиам Броуди за българина следва дуел против представителя на домакините Брендън Холт, който се намира с над 130 места по-назад от нашия съотечественик в международната класация, заемайки 296-ата позиция. Това ще бъде първа среща посред им, като с нея ще бъде открита програмата на корт №11, което значи, че предстоящото начало на конфликта е 18:00 българско време.

Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате дуелите директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР