Най-добрата българска състезателка в маратона Милица Мирчева и Исмаил Сепунджи

...
Най-добрата българска състезателка в маратона Милица Мирчева и Исмаил Сепунджи
Коментари Харесай

Милица Мирчева и Исмаил Сепунджи спечелиха 46-ия международен маратон “Съединение“

Най-добрата българска състезателка в маратона Милица Мирчева и Исмаил Сепунджи завоюваха 46-ят интернационалния маратон " Съединение " от едноименния град до Пловдив. Маратонът се организират годишно точно на формалния празник 6 септември. Освен главният маратон се организира и дребен пробег от 2 км. Целият маршрут на маратона беше общо 23 км.
Прочетете още
При дамите завоюва най-хубавата българска състезателка в маратона Милица Мирчева от Семеен кодекс Атлет Мездра с време 1:24.18 часа, втора е Маринела Минева и СКЛА Локомотив Дряново с 1:24.25 ч. Бронзът отиде при Девор Аврамова от СКЛА Берое Стара Загора с 1:25.03 ч.

При мъжете Исмаил Сепунджи от Врана с 1:13.09 ч. Втори е Атанас Куцаров от Локомотив София с 1:17.56 ч. На трето място приключи Шабан Мустафа от Шампион Сунгурларе с 1:18.12 ч.

Бяха наградени и спечелилите в другите възрастови групи с изключение на мъже и дами и от най-малките до възрастовата група над 60 години. Награди получиха и всички възрастови групи в пробега на 2 км.

Една от живите митове на маратона Руско Кадиев - Легендата, който е на 64 години и е взел участие на всички маратони до момента също приключи надпреварата сполучливо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР