Най-дългоочакваното романтично приключение в родния ефир – „Ергенът“, ще направи

...
Най-дългоочакваното романтично приключение в родния ефир – „Ергенът“, ще направи
Коментари Харесай

Ето кои са и останалите 11 дами, които ще участват в романтичното приключение „Ергенът“


Най-дългоочакваното сантиментално премеждие в родния ефир – „ Ергенът “, ще направи своята премиера на 19 февруари от 20 часа по bTV.

Благовеста Цакова-Бонбонова
Снимка: bTV Media Group


Вълнуващото странствуване в света на любовта дава обещание да покори сърцата на феновете с разтърсващи страсти, сантиментални трепети и красиви гледки. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват разнообразни пътища един към различен, опознавайки както кътчетата на човешката душа, по този начин и екзотични и вдъхновяващи места.

Людмила Костадинова
Снимка: bTV Media Group


В събота вечер Виктор Стоянов ще посрещне 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята сантиментална приказка, в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция – там, където преди повече от 3000 години се е разразила една от най-колосалните любовни драми – Троянската война. Този път обаче в центъра на събитията няма да е жена, а първият „ ерген “ на България.

Вероника Илиева
Снимка: bTV Media Group


Наред с към този момент оповестените 11 претендентки, в събота вечер в имението на „ Ергенът “ ще влязат още 11 прелестни, съумели и самостоятелни млади дами, подготвени на всичко, с цел да завоюват сърцето на Виктор.

Весела Сиракова
Снимка: bTV Media Group


Сред тях са дизайнерката Габриела Петрова, моделът и инструктор по аеробни занимания Вероника Илиева, инвеститорката и бизнесмен Зорница Господинова, бизнес дамата Радостина Илиевска и PR-а Ния-Косара Георгиева. В компанията на първия „ ерген “ в България ще попаднат още студентката Виктория Тасева, собственичката на он лайн магазин Людмила Костадинова, професионалната гримьорка Весела Сиракова, офис-мениджърката и някогашна стюардесата Екатерина Неделчева, плеймейтката Благовеста Цакова-Бонбонова и писателката Елвира Далакова.

Снимките на всички тях.

Наред с представянето на участничките и запознанството им с Виктор, в премиерния епизод на „ Ергенът “ феновете ще станат очевидци и на първата буйна целувка във формата. Коя ще е щастливката, съумяла да впечатли толкоз мощно Виктор, и какви ще са реакциите на останалите претендентки, ще стане ясно на 19 февруари от 20:00 ч. единствено в ефира на bTV.

В края на вечерта ще се организира и първата „ Церемония на розата “, в която Виктор ще раздаде 21 рози за дамите, които са привлекли вниманието му. Тази от тях, която не получи цвете, ще отпадне от риалитито и ще напусне имението вечно.

Не пропускайте началото на най-романтичното премеждие в родния ефир – „ Ергенът “ – на 19 февруари (събота) от 20:00 ч. по bTV!

С първата половина от участничките можете да се запознаете тук:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР