Най-често срещаният пример за ванилов секс, вероятно би бил този,

...
Най-често срещаният пример за ванилов секс, вероятно би бил този,
Коментари Харесай

Какво е ванилов секс и наистина ли е толкова лош

Най-често срещаният образец за ванилов секс, евентуално би бил този, който се прави в мисионерска поза, на мрачно, с един сътрудник. Но ваниловия секс, изяснява Росара Ториси, лекар на науките, учещ половите лечения в Института в Лонг Айлънд, е също толкоз индивидуален, колкото и извратеният секс. „ Ваниловият секс, прочут още като прекомерно гальовен секс, нормално не вади хората от зоните им на комфорт по метода, по който по-перверзният секс би могъл. Ванилов секс също е термин за всичко, което е стереотипно обикновено за даден интервал от време или обществен кръг. " Така че, в случай че нямате чекмедже или килер, цялостни с сексиграчки или секслюлка вид Саманта Джоунс в хола си, половият ви живот може да се смята за „ ванилов “. И въпреки всичко всичко е субективно. Може би размяната на милувки денем е изцяло естествена за вас, само че най-хубавият ви другар счита, че това е прекомерно пикантно, с цел да е в границите на общоприетото.

Защо няма изключително добра популярност?
По презумция хората, които харесват този тип секс, се считат за скучни, а половият им живот е жигосан като не изключително трогателен. Защо обаче това да е проблем, в случай че работи за индивидите, които го избират? Д-р Ториси възприема тази вероятност като културен феномен, изключително откакто извратеният секс е станал знак на разкрепостеност в поп културата: „ Ваниловият секс може да получи неприятна оценка като реакция на отрицателните стандарти на по-извратените хора в плътско отношение. Тъй като ваниловият секс постоянно се смята за стереотипна норма, излизането отвън нея може да провокира контра реакция.

Какво, в случай че ваниловият полов живот не работи за вас?
„ Ако не ви доставя наслаждение, за какво продължавате да го вършиме? “, пита доктор Ториси. Всеки има разнообразни желания. Така че без значение дали се идентифицирате като перверзен или ванилов вид, или някъде по средата, Ториси акцентира, че това, което има значение, е да може да идентифицирате това, което харесвате, и да поддържате връзка намерено за това с колегата си. „ Ако не ви харесва сексът, който вършиме, започнете диалог с половинката, като в процеса прибавете няколко хрумвания за това какво друго би ви харесало. “

Запомнете: Никой не чете мисли.
Ако не позволите на някого да разбере, че желаете нещо, той не може да прави секс с вас по този начин, както вие желаете. Имайте поради обаче, че някои хора просто не се интересуват от същите неща като индивида, с който са. Това може да значи, че макар напъните ви половите връзки сред вас няма да се получат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР