Най-често децата се раждат или съвсем без коса или с

...
Най-често децата се раждат или съвсем без коса или с
Коментари Харесай

Момчетата, които ражда тази жена, удивляват дори акушерките

Най-често децата се раждат или напълно без коса или с минимална такава, само че в Англия живее фамилна двойка, която може да се похвали с двама синове, които са се родили с буйна коса.

За Линдзи и Саймън Шелтън от Нортхамптън първо научил целия град, а след това и цялата страна. Причина за това били техните деца. На пръв взор Джордж и Стенли са най-обикновени момчета, само че и двамата се родили с извънредно гъста коса.

Когато Линдзи родила огромния си наследник Джодж, акушерките нямали различен излаз, с изключение на да го подстрижат още в родилното, защото косите на бебето стигали до върха на носа му и изцяло му закривали очите.

За първите 6 месеца родителите на момчето го подстригвали 3 пъти поради бързия напредък на косата му. Процедурата се усложнявала поради неприязънта на бебето към подстригването.

 бебе-с-голяма-коса

За разлика от по-големия си брат, по-малкият обича да се подстригва.

По думите на щастливия баща, Стенли наподобява по този начин, като че ли го е блъснал ток. Да се заглади тази коса оказва помощ единствено гелът. Майката на момчето също по този начин се майтапи, че той в никакъв случай няма да може да носи шапка, защото тя просто няма да стои на главата му.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР