Най-чаканото интервю: Путин обяви ще има ли война в Европа.

...
Най-чаканото интервю: Путин обяви ще има ли война в Европа.
Коментари Харесай

Най-чаканото интервю: Путин обяви ще има ли война в Европа

Най-чаканото изявление: Путин разгласи ще има ли война в Европа. Руският водач предизвести американскaта войска да стои надалеч от спора в Украйна.
Руският президент Владимир Путин разкри дали
в действителност има заплаха спора в Украйна да се разрасне из цяла Европа.

В изявление за американския публицист Тъкър Карлсън той съобщи: „ Във всеки случай те (страните от НАТО – бел. ред.) приказват за това и се пробват да сплашат популацията си с мислена съветска опасност. Това е явен факт. И мислещите хора –
не елементарните хора, а мислещите хора, анализаторите,
занимаващите се с действителна политика, просто умните хора – прелестно схващат, че това е фалшив. Руската опасност се раздухва, акцентира президентът.

Въпреки това, той даде ясно да се разбере кое би могло да докара до война сред Москва и Запада и в частност Полша: „ Само в един случай: в случай че има нахлуване против Русия от Полша. Защо?
Защото нямаме ползи нито в Полша, нито в Латвия – на никое място.
Защо имаме потребност от това? Ние просто нямаме ползи. Само закани.

Путин за следващ път съобщи, че Москва и Киев са били покрай сключването на задоволително за всички съглашение по време на договарянията. Но Зеленски, под натиска на Съединените щати, в последна сметка е трансформирал решението си.
„ Ако администрацията на Зеленски в Украйна е отказала да договаря,
допускам, че е направила това по напътствие от Вашингтон. Сега дано, в случай че във Вашингтон видят, че това е неверно решение, да се откажат от него, да намерят някакво фино опрощение, което да не е обидно за никого и да намерят това решение. Ние не взехме тези решения – те го взеха “, сподели той.

Руският президент отговори и на въпрос за възможна интервенция на американската войска във войната в Украйна: „ Съединени американски щати имат ли потребност от това? За какво? Хиляди километри от национална територия! Нямате какво да вършиме? Имате доста проблеми на границата,
проблеми с миграцията, проблеми с държавния дълг – повече от 33 трилиона $.
Няма какво да вършиме – би трябвало да се биете в Украйна? Не е ли по-добре да се споразумеем? Да реализираме съглашение, към този момент разбирайки обстановката, която се развива през днешния ден, разбирайки, че Русия ще се бори за своите ползи до дъно “.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР