Най-бляскавото събитие в Париж — бала на дебютантките на висшето

...
Най-бляскавото събитие в Париж — бала на дебютантките на висшето
Коментари Харесай

Княз Мирко Панагюрски кавалер на графиня на бала на дебютантките в Париж

Най-бляскавото събитие в Париж — бала на дебютантките на висшето общество, тази година се трансформира в още по-елитно. Внукът на Симеон Втори — княз Мирко Панагюрски бе джентълмен на една от представителките на събитието.

Синът на княз Кубрат кавалерства на графиня Габриел дьо Пурталес — френска аристократка, която е родена и живее в Швейцария. Двамата се трансфораха в най-популярната двойка на събитието, а фотосите й събраха най-вече лайкове в обществените мрежи.

Княз Мирко, който към този момент е на 23 години следва медицина и върви по стъпките на татко си–насочил се е към кардиохирургията. Той е максимален наследник на Кубрат Сакскобургготски, също княз Панагюрски и херцог на Саксония. Майка му е доня Карла Мария де ла Соледад Ройо-Вилянова и Уреста-расу. Княгинята се занимава с козметичен бизнес и даже има своя марка козметика, основана въз основа на българската роза.

Младежът от своя страна избира колоезденето, водните спортове, ските и лова. Той развива и благотворителна и доброволческа активност, написа „ Телеграф”.

Що се отнася до дамата, на която княз Мирко кавалерства, тя е от прочут френски жанр, който напуща Франция през 18 век, по време на ръководството на крал Луи XIV. Семейството й се занимава с банково дело, търговия с коприна, виновност, литература и дипломация.

Самата графиня Габриел е учила бизнесадминистрация и има две магистърски степени–от Париж и Дъблин. Живяла е в Люксембург, Ню Йорк, Хонконг, Дъблин… Участието й в бала на дебютантките в Париж е събитие единствено по себе си.

Практика е на Бала на дебютантките да се показват до 20 двойки с благороден генезис, само че от време на време се позволяват и деца на авторитетни предприемачи, дипломати и холивудски звезди.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР