Най-атрактивното предложение от финансова гледна точка е от клуб от

...
Най-атрактивното предложение от финансова гледна точка е от клуб от
Коментари Харесай

Георги Костадинов е получил предложения от пет държави

Най-атрактивното предложение от финансова позиция е от клуб от Саудитска Арабия. Другите предложения са от съветския втородивизионен Родина (Москва), благосъстоятелност на олигарха Сергей Ломакин, както и от турски клуб от второто равнище.

Днес кипърските медии оповестиха, че Костадинов е в напреднали договаряния с локалния АПОЕЛ (Никозия), който е противник на Ботев (Пловдив) в квалификациите на шампионата Лига на конференциите. Разговори се водят, само че към момента нищо не е конкретизирано.

Футболистът обаче е заинтересован от статута на клуба на Острова на Афродита. АПОЕЛ е най-успешният локален клуб, спечелил шампионата на страната 28 пъти. Отделно от това, “жълто-сините ” са единственият кипърски клуб, достигнал четвъртфинал в новия формат на Шампионската лига, а не при остарялото издание за КЕШ, когато играеха по един тим от страна.

Високите упоритости на АПОЕЛ, горещата аудитория и възходящия статут на кипърската лига са измежду значимите фактори, които биха привлекли Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР