Най-актуалните предложения на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ бяха презентирани чрез

...
Най-актуалните предложения на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ бяха презентирани чрез
Коментари Харесай

Евгения Живкова представи онлайн колекция „Нов свят"


Най-актуалните оферти на фешън къща „ ЖЕНИ СТИЛ " бяха презентирани посредством виртуална конференция

Последната сбирка „ Нов свят " на фешън къща „ ЖЕНИ СТИЛ " с дизайнер Евгения Живкова беше показана по време на виртуална конференция, проведена от Консултантска къща „ От игла до конец " и „ Алма връзка ". Традиционното септемврийско ревю на марката не се състоя, поради епидемиологичната конюнктура. Актуалните оферти на Евгения Живкова бяха показани с мултимедийни материали, фотоси и видео, като самата дизайнерка показа какви са акцентите и на какво е заложила в есенно-зимната си сбирка за 2020/2021.
Водещ и модератор на цифровото събитие с фешън и начин на живот презентация беше проф. Любомир Стойков, ръководител на Академията за мода.
Специални посетители на конференцията бяха бизнесдамите Светлана Шаренкова и Мила Захариева. Събитието почете и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, която напълно неотдавна взе присъединяване в снимането на фотосесия на сбирката, дружно със Славена Вътова. Кадри от нея бяха презентирани по време на събитието. Стилист на плана е Андреа Стефанова, фотограф - Костадин Кръстев - Коко, а обувките бяха предоставени от „ ПЕПИНА-М ".



С откриването на конференцията проф. Любомир Стойков поздрави госпожа Живкова за включването й в битката с Covid-19, с дарения на защитни хидрофобирани маски с перманентна антибактериална отбрана, на многопрофилна болница за интензивно лекуване на белодробни заболявания /МБАЛББ/ „ Св. София ЕАД и университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина /УМБАЛСМ/ „ Н.И.Пирогов " ЕАД. Той също показа, че: „ Най-новата сбирка на „ ЖЕНИ СТИЛ " в действителност е впечатляваща. За нея е присъщ минималистичен контур. Самият жанр на стилната къща нормално търси своето място и го намира в класическата линия, само че обогатена и разнообразена с най-актуални акценти и елементи. "
Изненадата беше, че за първи път по време на конференцията госпожа Живкова показа спортна линия дрехи, които, по нейните думи, са били въодушевени от изискванията, в които живеем по време на пандемията, която прекарваме в огромна степен в домовете си и изпитваме острата потребност от комфорт. Трикотажните спортни дрехи - блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, са подобаващи за свободното време. Те са украсени с бродирани биета с надпис „ ЖЕНИ СТИЛ " на кирилица, латиница и китайски писмени знаци.



Предложенията от сбирка „ Нов свят " са с минималистичен контур, по-функционални и не толкоз трагични и блестящи. Цветовете са монохромни и неутрални, като да вземем за пример класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово и сиво. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават посредством комбинирането на няколко разнообразни материи и десени.
Костюмите, съчетани с панталони доминират през този сезон. Някои от тях са украсени с декоративни ленти в профил. Саката с дължина към ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното, могат да се комбинират, както с панталон, по този начин и с рокли и поли с блузи.
Роклите с дължини към и над коляното са с прав и трапецовиден контур са подобаващи за всекидневието. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.
В края на конференцията Евгения Живкова анонсира и слагането на камбана на Монумент „ Знаме на мира ", дарена от Светия синод, събитие което трябваше да се състои на 11-ти май, само че заради епидемията с Covid-19 се отсрочи за идната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР