Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви в Hell’s

...
Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви в Hell’s
Коментари Харесай

Жената каза и ние решихме - най-точното определение за семейство Делчеви от Hell`s Kitchen

Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви в Hell’s Kitchen България. Денислав не помни, че играе за тима на Сините, а не за този на брачната половинка си – Янита, и се подаде на желанието й да изоставен кулинарното съревнование дружно.

В дневната игра с великденски трудности Денислав имаше тактика и сграбчи преимуществото от жена си, само че все пак реши да поеме по-голямото предизвикателство в готвенето. Отстъпената преднина на Янита докара Червения тим до победа и обезпечи на дамите смазващи права на вечерята.

Оранжевото семейство Делчеви играха против Синята и Червената кухня даже на вечерната резервация. Червените започнаха работа с висока поръчка, само че не съумяха да нахранят гостите си. Шеф Ангелов разсъни възприятието за дълг у Денислав към Сините и те дръпнаха внезапно напред, макар натовареността по станциите и прогонената Андреа от кухнята. На номинациите шефът уточни Денислав за по-добрата половинка в кулинарията, само че Янита не си потегли като отстъпник и взе брачна половинка си със себе си. 

Тази цялата преживелица провокира бурни реакции във Facebook. Ето и част от тях:

" Много неуместно решение! Тя напряко го задължи да си тръгне с нея. Играта си е игра, фамилията си е фамилията! " ;

" Доста лимитирани хора и двамата. Мнооого простовати " ;

" Много жалко решение, не трябваше да го кара да си потегля с нея, а да го нахъса за победа! Семейството е доверие и поддръжка, а не изтребване на комплекси и възмездие! " ;

" Жената сподели и ние взехме решение " ;

" Егоизъм! Трябваше да застане зад мъжа си! Да се радва, че той продължава, да се гордее с достиженията му! Да го поддържа! Изобщо не го съпоставям с любов…Егоизъм! "

" Това се споделя мъж под чехъл… Нито един мъж не би трябвало да позволява такова отношение… ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР