Навлизаме в определен период от време, когато отношенията са готови

...
Навлизаме в определен период от време, когато отношенията са готови
Коментари Харесай

Четирите качества на осъзнатата връзка

Навлизаме в избран интервал от време, когато връзките са подготвени да преминат през главно преструктуриране. Досегашната парадигма към този момент не работи. Хората са неудовлетворени в любовта и не знаят по какъв начин да създадат по този начин, че връзките им да “работят “.

И, вярвате или не, това не е нещо неприятно. Защото, когато се разрушават системите, то е тъй като те се трансформират. Считам, че това се случва сега и в региона на интимното партньорство. Разбиването на остарялото ни кара да се насочим към осъзнатата обич.

И по този начин, какво тъкмо е съзнателна връзка?

Това е сантиментална връзка, в която и двамата сътрудници се усещат отдадени на чувството за цел и тази цел е израстването им. Личното им израстване. Общото им израстване като двойка. Израстване, което прави света по-добро място.

Към сегашния миг множеството хора влизат във връзка, с цел да задоволят личните си персонални потребности. Това може да работи в продължение на няколко години, само че в последна сметка връзките се разпадат и ги оставят неудовлетворени като резултат.

Но когато двама души се събират дружно с желанието да израстват, връзката се стреми към нещо доста повече от задоволство. Партньорството се трансформира в еволюционно пътешестване и двамата индивида имат опция да се разширят доста повече дружно, в сравнение с сами. Дълбоко и дълготрайно задоволство се ражда като разследване от това.

Така че в случай че сте човек, който се усеща предназначен да придвижи своята умелост в сантименталната обич към идващото равнище, по-долу са изброени четири качества, които характеризират съзнателната двойка. Добре пристигнали на пътя на съзнателната връзка – това е идващото равнище в любовта …

1. Съзнателната двойка не е привързана към изхода на връзката – израстването е преди всичко.

Да си непривързан към резултата от връзката не значи, че не ти пука какво се случва! Също по този начин не значи, че не е нужно да мечтаеш за това по какъв начин връзката ще се развие. Означава, че си по-ангажиран с опита на израстването, в сравнение с с това да накарате връзката да “проработи ”.

Истината е, че сме тук, с цел да растем. Физически, умствено, прочувствено и духовно. Когато растежът стопира, ние автоматизирано усещаме, че нещо като че ли се е объркало. Защото е тъкмо по този начин. Ако не израстваме, ние не следваме задачата на душата си.

За страдание, взаимоотношенията през днешния ден са по-склонни да задушават растежа, в сравнение с да го подтикват. Това е една от главните аргументи да се провалят сантименталните връзки. Искаме нашите сътрудници да работят по избран метод, подценяваме себе си, с цел да угодим на други хора и напълно скоро започваме да се усещаме дребни, да сме потиснати и озадачени за това, в което сме се трансформирали. Това неизбежно ни кара да усещаме връзката клетка, от която желаеме да се измъкнем. Но за жалост истината е, че ние сами сме основали клетката.

Съзнателната двойка цени израстването повече от всичко друго, тъй като и двамата знаят, че това е тайната за поддържане на връзката жива. Въпреки че израстването плаши (защото ни води към неизвестното), двойката е подготвена да се стреми към разширение, даже с риск то да надрасне връзката. Поради това в връзките се поддържа естествена живост и любовта сред двамата е също жива.

2. Всеки от сътрудниците във връзката се ангажира да разпознае и да поеме отговорност за личните си негативи.

Съзнателните двойки знаят, че всички имаме рани от предишното, и схващат, че тези рани неизбежно ще се задействат, изключително в една интимна връзка. С други думи, те чакат да се усещат изоставени, в капан, отхвърляни, подценявани и всяко друго скапано възприятие, което поражда, когато сме тясно свързани с различен човек.

Повечето от нас към момента имат вяра, че връзката би трябвало да те кара да се чувстваш единствено добре и когато изплуват на повърхността неприятни усеща, те са извънредно неправилни. Това, което не виждаме в сходна обстановка, е, че тези скапани усеща произтичат от нашите лични нездрави модели! Тези проблеми не са породени от нашите сътрудници, те са породени от нашите вярвания.

Съзнателната двойка е подготвена да гледа намерено към предишните и актуалните проблеми в връзките, тъй като знаят, че изправяйки се лице в лице с тези убеждения, те могат да еволюират до нова действителност за връзката. Неадекватните модели ще се разградят, само че единствено когато поемаме отговорност за тях преди всичко.

3. Всички усеща са добре пристигнали и нито един вътрешен развой не се осъжда.

В една съзнателна връзка има място да се усещат всичко. И освен това: има място и с цел да изразиш тези усеща и мечти пред колегата си. Това е територия за изразяване… това не е елементарно да се направи. Но е също едно от най-изцеляващите неща, които могат да се преживеят в партньорството.

Рядко е да бъдеш изцяло почтен за това кой си и да се разгърнеш, с цел да позволиш на колегата си да направи същото. Може да не харесваш това, което чуваш, в реалност, то може да отпуши пъкъла в теб. Но си подготвен да бъдеш провокиран, в случай че това значи, че сътрудникът ти може да бъде достоверен.

Както към този момент споделих, ние сме привикнали да се огъваме и да променяме себе си, с цел да угодим на хората, които обичаме, тъй като не желаеме те да спрат да ни обичат! Това задушава любовта в нашите връзки.

Единственият вид е радикалната почтеност: да разкриваме елементи от себето, които са сложни за шерване, и да разрешаваме на нашите сътрудници да създадат същото. Това оказва помощ да се чувстваш опознат, забелязан и в действителност свестен – композиция, която автоматизирано укрепва любовта.

4. Връзката е място за упражняване на обич.

Защото любовта в последна сметка е процедура. Практика на приемане, на наличие, амнистия и разрастване на сърцето ти в уязвимите територии.

Понякога се отнасяме към любовта, като че ли тя е дестинация. Търсим задържане в пика на възприятието от самото начало, и когато го няма, не сме удовлетворени от това, в което връзката се е трансформирала. Според мен в това липсва целият смисъл на любовта.

Любовта е пътешестване и проучване. Това значи да присъстваш за всички разнородни нюанси на вашата връзка и да се питаш всякога “какво би направила любовта тук? ”. Отговорът ще бъде друг всякога и тъкмо по тази причина ще израстваш по този начин, както в никакъв случай преди не си го правил!

Съзнателната двойка е до дъно ангажирана да бъде олицетворение на любовта. И посредством тази лоялност и процедура любовта се демонстрира в живота и в връзките им по метод, които те не са си и представяли преди.

Инфо: http://www.spiralata.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР