Навъртялата повече от половин век Камелия направи богат пластичния си

...
Навъртялата повече от половин век Камелия направи богат пластичния си
Коментари Харесай

На живо не е като с фотошоп! Фенове към Камелия: Що си се докарала на мумия?!


Навъртялата повече от половин век Камелия направи богат пластичния си хирург, който смени освен носа, само че и цялата й физиономия. Като прибавим и кожния лекар, при който чалга дивата постоянно помпа физиономията си с ботокс и филъри, картинката става неузнаваема.

 

Тези, които обичаха Камелия и я следваха още от зората на кариерата й, към момента не могат да одобряват новата й визия, камо ли да я предпочетат пред естествената й такава. Е, съществуването на фотошоп ненапълно оправя ситуацията като на фотосите си в нета Ками постоянно се демонстрира като едвам напъпило цвете, при започване на моминския интервал.

 

Уви, онлайн надалеч не е по този начин. Певицата имаше присъединяване в пловдивски бар, където макар приглушените светлини и солидното количество обхванат алкохол, клиентите съумяха да се шокират от типа й. Погледите, вперени в нея, до момента в който се раздаваше на сцената, издаваха комбинация от шок, любознание, озадачение, единствено не и възхита.

 

" Гледайте я, бе! Гледайте на какво наподобява – като взета от витрината на някой магазин е, жива пластмаса. Що си се докарала на мумия ма, Ками?! И 100 интервенции да си направиш, по-млада няма да станеш. А онлайн фейсът ти е покруса – от 300 метра проличава, че е изкуствена маска “, разясниха клиенти на чашка.

 

А по-джаснатите в устата даже подметнаха въпроса по какъв начин ли я целува нейният Цветин?! „ То по-добре да целувам надуваема кукла, в Япония към този момент ги вършат като живи. Нищо не остана от Камелия, а какъв брой гореща беше преди. Цялата й харизма отидЕ “, не стопираха да я разискват през цялата нощ.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР