Навършват се 25 години от смъртта на принцеса Даяна. Във

...
Навършват се 25 години от смъртта на принцеса Даяна. Във
Коментари Харесай

25 години от смъртта на Даяна: Десетки теории, едно заключение

Навършват се 25 години от гибелта на принцеса Даяна. Във съдбовната вечер на 31 август 1997 година в центъра на Париж умира 36-годишната Даяна Спенсър, която от няколко седмици има връзка със синът на египетския милиардер Мохамед ал Файед Доди ал Файед.

25 години по-късно в центъра на публичното мнение не престават да се раждат нови съзаклятнически теории към гибелта ѝ . Чували сме всичко от това, че е допустимо тя да е убита поради загадка бременност, до атентат против колата или пък бойкот. 25 години по-късно следствията във Франция и Англия приключват с едно и също умозаключение, а то е, че принцесата на милиарди сърца по света умира в автомобилна злополука .

Една от главните версии е, че злополуката е породена поради папараците, които са преследвали принцеса Даяна . Нито едно следствие, нито във Франция, нито във Англия съумява да потвърди, че поради маневра на някои от моторите и колите на папараците животът на пътуващите в автомобила, в който са пътували принцеса Даяна и Доди ал Файед, е бил подложен под заплаха.

Става ясно, че десетки папараци са се намирали в хотел „ Риц “, който принадлежи на семейство Ал Файед , във вечерта на 31 август. Тогава Доди ал Файед взима решение и подрежда първокласната кола, с която той стигнал от летището до хотела, да застане пред основния вход и да потегли оттова, с цел да отвлече вниманието на публицистите, а в последния миг той поръчва кола от сигурността на хотела за него и за Даяна и те излизат от служебния вход на хотела.

Така те се озовават в автомобил, в който въобще не е трябвало да бъдат, несъмнено, първокласната кола отвлича внимание на част от папараците, само че останалите потеглят след въпросния автомобил. Колата кара доста бързо, с цел да избегне точно транспортните средства на папараците, само че нито едно следствие не потвърждава, че маневра на някои от моторите на фотографите слага под заплаха живота на принцеса Даяна .

И още една версия - 10 години френската полиция търси тайнствен автомобил, чиято багра е имало по авариралия автомобил, в който се е движела принцеса Даяна. Едва през 2007 година френската полиция намира притежателя на мистериозния автомобил, който се оказва на виетнамски служащ. Френската полиция не съумява да повдигна обвинявания против него, а английската полиция не съумява в никакъв случай да го разпита, тъй като той не се съгласява, защото в по време на злополуката е трябвало да бъде на работното си място.

До момента всички следствия приключват със заключението, че принцесата на милиарди хора по света поради идеите, които пази и поради бунтарския си дух умира в пътна злополука.

Източник: bTV
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР