Навършва се една година от отварянето на първия за Пловдив

...
Навършва се една година от отварянето на първия за Пловдив
Коментари Харесай

Бижутерийната верига Goto Jewellery and diamonds отбеляза своя първи рожден ден

Навършва се една година от отварянето на първия за Пловдив магазин от бужутерийната верига Goto Jewellery and diamonds. Поводът бе маркиран със особено събитие - коктейл, с акцент извънредната линия бижута Goto by Poli Genova, показана персонално от авторката им - невероятната Поли Генова.
Прочетете още
Колекцията „ Goto by Poli Genova “ е резултат от интензивната работа на Поли Генова и екипа на Goto в продължение на две години. Изпълнителката персонално се среща с дизайнера на бижута Джани Скаполатело, който тя и GOTO избират дружно. Поли и Джани дружно измислят всеки подробност от селекцията бижута в ателието му в Неапол.Те носят посланието „ Nata per brillare “ или на български – „ Родена да свети “, което е отражение на многото облици на Поли. Не единствено като звезда на сцената, само че и като майка, жена и бунтарско момиче, изменящо стандарти.

Само в магазина на марката в Пловдив Плаза Мол през първата седмица на ноември месец феновете на марката ще могат да се възползват от впечатляващи отстъпки на едни от най-големите марки бижута, част от портфолиото на GOTO като Carrera y Carrera, Giovanni Raspini, Disney, Philipp Plein, Cerruti и мн. други.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР