Навални, бивш адвокат, който се превърна в най-големия критик на

...
Навални, бивш адвокат, който се превърна в най-големия критик на
Коментари Харесай

Мистерията с Навални се заплита: Къде е изчезнал опозиционерът?

Навални, някогашен юрист, който се трансформира в най-големия критик на елита на президента Владимир Путин и разгласи обвинявания в голяма корупция, беше наказан през август на спомагателни 19 години затвор към присъдата от 11-1/2 години, които към този момент излежаваше.

 

Сподвижниците му, които се подготвяха за предстоящото му прекачване в колония със " специфичен режим ", най-суровият клас в съветската затворническа система, споделиха, че Навални не е бил виждан от юристите си от 6 декември.

 

Адвокатът на Навални, Вячеслав Гимади, сподели, че чиновници на пандиза са споделили пред съда в петък, че Навални е напуснал оборудването ИК-6 в Мелехово, на 235 км източно от Москва, като не са съобщили къде е отведен.

 

" Не е известно къде е бил отведен ", сподели говорителката на Навални Кира Ярмиш, добавяйки, че на юристите е било казано, че той е напуснал Владимирска област, където се намира ИК-6, на 11 декември.

 

" Нека Ви припомня, че юристите не са виждали Алексей от 6 декември. Защо не им беше разрешено да се срещнат с него, в случай че Алексей към момента беше в ИК-6, не знаем. "

 

Навални завоюва възхищението на разнопосочната съветска съпротива с това, че се завърна непринудено в Русия през 2021 година от Германия, където беше лекуван за това, което западните лабораторни проби демонстрираха, че е опит да бъде токсичен с нервнопаралитичен сътрудник.

 

Навални споделя, че е бил токсичен в Сибир през август 2020 година Кремъл отхвърли да се е опитвал да го убие и сподели, че няма доказателства, че е бил токсичен с нервнопаралитично вещество.

 

Поддръжниците му го показват като съветска версия на южноафриканския водач Нелсън Мандела, който един ден ще излезе на независимост от пандиза, с цел да управлява страната си.

 

Но съветските управляващи гледат на него и поддръжниците му като на екстремисти с връзки с разследващата организация на Централно разузнавателно управление на САЩ, които се стремят да дестабилизират Русия. Те не разрешиха придвижването му, принуждавайки доста от почитателите му да избягат в чужбина.

 

Говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър сподели в понеделник, че Вашингтон е надълбоко угрижен за положението на Навални и е напомнил на съветските управляващи, че са виновни за случилото се с него.

 

Кремъл, който сподели, че не наблюдава придвижването на обособени пандизчии, предупреди Милър и сътрудниците му да си гледат работата.

 

" Тук приказваме за пандизчия, който е приет за отговорен по силата на закона и излежава присъдата си. И тук считаме всяка интервенция от който и да било, в това число Съединени американски щати, за неприемлива и невъзможна ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти тази седмица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР