Навахо (или навахи) е индиански народ, живеещ на територията на

...
Навахо (или навахи) е индиански народ, живеещ на територията на
Коментари Харесай

Идва ли краят: Шамани навахо вещаят четвърти Апокалипсис

Навахо (или навахи) е индиански народ, живеещ на територията на Съединени американски щати. До 1864 година племето управлява обширна територия, обхващаща региона Четирите ъгъла, мястото, където се срещат границите на щатите Аризона, Ню Мексико, Юта и Колорадо, лимитирана на запад от река Колорадо, на изток от река Рио Гранде, на север от река Сан Хуан и на юг от река Литъл Колорадо.

Страшна прогноза за ориста на земната цивилизация направиха шамани от индианското племе навахо, оповестява Esoreiter.ru, представен от „ Ретро “. Шаманите на навахо имат антични ръкописи, които настояват, че са получени от расата на белите хора.

Според индианските магове, предците ни имали същата орис като нашата. Те настояват, че ще загинем по същият метод като тях.
В античните ръкописи, които шаманите имат, пишело, че живеем на „ четвъртата земя ”, а трите предходни са се разрушили, защото хората са посветили живота си на удоволствия и битка за власт. За страдание, нашата цивилизация не се разграничава от предходните и по тази причина наближава четвъртият апокалипсис на Земята.

Има обаче вяра. В античните ръкописи пишело, че човешката раса може да оцелее, тъй като броят на праведните хора на планетата нараства. Една нуклеарна война може да унищожи множеството хора, само че това няма да бъде краят, тъй като съгласно шаманите от навахо полубог ще пристигна да води останалите праведни. Те ще изградят ново общество и хората ще живеят щастливо.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР