Научноизследователската и развойна дейност винаги е била във фокуса на

...
Коментари Харесай

Номер 5 при смартфоните влиза на пазара в България


Научноизследователската и развойна активност постоянно е била във фокуса на vivo
(снимка: vivo)

Петият по величина бранд за мобилни телефони в света идва в България. Китайският производител vivo публично разгласи навлизането си на пазара у нас в четвъртък.

„ Имаме удоволствието да кажем „ Здравей ” на медиите и потребителите в България и да представим публично себе си и отличителния vivo метод. От първото ни „ Здравей, Европа ”, през октомври 2020 година, ние непрестанно се разрастваме. България е 20-ят пазар, на който стъпва vivo ”, съобщи Иво Бояджиев, началник продажби във vivo България.

vivo ползва метод „ малко по малко ” към пазара, подсилен от над 10-годишен опит в бизнеса със смарт телефони. Компанията е водеща на няколко азиатско-тихоокеански пазара, в това число вътрешния си пазар в Китай. Това не би било допустимо без непрекъснато вслушване в потребностите на клиентите и мощен фокус върху научноизследователската и развойна активност, подчертаха от компанията.

Смартфоните vivo към този момент са налични във веригата хипермаркети Технополис
(снимка: vivo)

През годините vivo показа някои от първите новости в промишлеността на смарт телефоните – скенер за пръстови отпечатъци на екрана и система за камера, нормализирана с гимбъл. В момента марката участва на над 60 пазара по света и има над 400 милиона клиенти.

vivo оперира в Европа с централа в Дюселдорф, Германия и разполага с екип от близо 300 души. Компанията непрекъснато усилва листата си с основни търговци на дребно и телекоми на всеки от пазарите, постигайки покритие в над 60% от всички магазини в страните, където участва.
още по темата
След изследване на условията и желанията на потребителите в България, vivo разгласи първото си партньорство у нас – с веригата хипермаркети Технополис.

Междувременно vivo показа новия си смарт телефон V23 5G с усъвършенствана система за предна камера. Системата включва 50-мегапикселова камера с автоматизирано фокусиране и 8-мегапикселов ултра-широкоъгълен обектив, смесен с прожектор с двоен звук, с помощта на две LED светлини в предната част на телефона. Смартфонът ще се предлага на целесъобразната цена от 999 лв..

Модерният дизайн и усъвършенстваните камери са отличителни за марката vivo
(снимка: vivo)

Всички устройства на vivo са подкрепени с 2-годишна гаранция от производителя. Потребителите у нас могат да разчитат на сервизни услуги от Булграм. В момента vivo води договаряния с още един сътрудник за сервиза, който ще бъде разгласен в допълнение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР