Научно доказано или не, най-добре е да се вслушвате в

...
Научно доказано или не, най-добре е да се вслушвате в
Коментари Харесай

Тайната сила на котките: как усещат човешките болести и как ни предупреждават за това

 Научно потвърдено или не, най-добре е да се вслушвате в това, което се пробва да ви каже вашата котка

Не забравяйте, че са доста умни животни!

Котките са известни с безразличието си към протичащото се към тях, нали? Но в действителност ли им не им пука какви страсти изпитват стопаните им и по какъв начин са със здравето?

Сега ще разберете дали котките са надарени със суперсили, които им разрешават да усещат човешка болест.

Котките усещат заболяванията: истина или небивалица?

Защо им е на скептиците да имат вяра, че котките усещат заболяванията? Тези животни имат ли някаква суперсила? И по какъв начин създание, което въобще не може да приказва, може да има толкоз значимо умеене?

Винаги споделяме, че котките са невероятни животни. Те имат развита нематериалност и те, както никое друго животно, са свързани с мистичния свят. В допълнение, те имат мощно развито екстрасензорно усещане, което ни кара да имаме вяра в способността на котките да усещат наличието на болест и даже наближаването на гибелта.

Ако с цел да се потвърди обещано умеене на котките, се изисква да се уточни единствено един аспект, бихме споделили: те са фокусирани върху сегашното. Забелязали ли сте, че котките постоянно са спокойни и тихи? Въпросът е, че те са в непрекъснато медитативно положение.

Всички знаем, че медитацията и внимателността носят облекчение в мозъка, като ни разрешават да се съсредоточим върху нещата, които в действителност имат значение. Вероятно точно нечувствителността на котешкия разум към всевъзможни разсейващи фактори му дава способността да се занимава с по-сериозни неща като заболяването на човек.

Обонянието е тяхната суперсила

Освен духовни и екстрасензорни качества, котките имат и друга суперсила: подушване. Затова те елементарно дефинират началото на болестта и появяването на страсти, даже преди самите вие да узнаете за тях. Но по какъв начин тъкмо се случва това?

Тялото ни непрекъснато се трансформира. Дишаме, кръвта тече през вените ни, а хормоните непрестанно се създават в организма. Ако естественото действие на човешкия организъм е нарушено, то отделя субстанции, които котката е в положение да помирише. Ето една сериозна причина да вярвате, че котките усещат съществуването на болест при хората.

Миризмата, сходно на сензорното усещане, е значим инструмент за котката при установяване на това, че човек е болен. Собствениците на котки в този момент ще кажат, че техните домашни любимци ги пренебрегват, когато ги повикат мощно, само че в реалност те чуват и знаят всичко.

Ако имате простуда или грип, да разберете дали котката ви знае за вашето заболяване може по това, че тя непрекъснато се разхожда към вас. Може да си си помислите, че вашият домакински любим демонстрира любовта си по този метод, само че в действителност сходно държание може да демонстрира нараснала телесна температура и желанието на животното да се възползва от това.

Докато някои стопани имат вяра, че котките им могат да схванат по кое време тъкмо се усещат зле, има и такива, които настояват, че домашните любимци са им помогнали да разпознават рак и други съществени болести. В момента няма проучвания или доказателства в поддръжка на тези изказвания, само че сигурно мнозина са чували историята за това по какъв начин мъж от Канада по този метод е разкрил голям израстък в белите си дробове. И всичко тъй като котката му през целия ден мяукала, легнала на гърдите му.

Друг забавен случай е с жена в Тенеси, която решила да отиде на обзор, откакто котката почнала непрестанно да скача на една от гърдите и. Диагнозата била рак на гърдата. Благодарение на ранната диагностика и котката, дамата е избавена.

esotericblog


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР