Научно доказано е, че плановете за ваканция и подготовката за

...
Научно доказано е, че плановете за ваканция и подготовката за
Коментари Харесай

Искате адреналин, тогава трябва да посетите тези страни

Научно потвърдено е, че проектите за почивка и подготовката за странствуване усъвършенстват здравето. Емоцията по намиране, обмисляне, събиране на багаж е огромна.

Но къде да отидем?

Платформата за отдаване чартърен на каравани и кемпери SHAREaCAMPER показва най-авантюристичните страни в света, които оферират голям брой действия, наситени с адреналин. Изследването демонстрира и кои авантюристичен спортове в коя страна са известни.

Холандия

Почивката на каравана е най-популярна измежду популацията в Холандия. Тук мощно развъртян е туризмът, а като се изключи че е доста налична, страната предлага и красива природа (посетете емблематичните полета с лалета, едно от най-колоритните места на Земята).

Тук можете да се насладите на нощен живот в Амстердам или да се потопите в чара на селцата, които са непроменени от епохи.

Австралия



Австралия, с нейните необятни крайбрежия, очарователна дива природа, спиращи дъха пейзажи и върхове, е всъщност синоним на завършения.

Скалното катерене, сърфирането и скачането с парашут са най-популярните спортове, а описът на вълнуващите експедиции, които можете да предприемете тук, е безконечен.

Швеция



Къмпингът е най-популярната рискована активност навън тук, а малко по-късно идват ските и сърфа.

В рисковата Северна Швеция, в Арктическия кръг, се крие същинска пустота - Лапландия, а през нея минава Кундследен - дълъг 275 благи път, който пресича сърцето на този пейзаж от огромни арктически долини, скрити ледници, реки и най-високия проход Tjaktapapet.

Германия



Германия е желана дестинация за скално катерене, къмпинг и планинско колоездене. Waldseilgarten е прочут със своето вълнуващо преживяване във въздуха.

Екстремният къмпинг включва настаняване в палатка, сходна на хамак, която е окачена на дърво. До нея обаче можете да стигнете единствено с катерене.

Франция



Карането на колело е доста известно във Франция, следвано от ски и скално катерене. Страната не е известна като място за сърф, само че доста хора го избират.

Сред приключенията са още - изследване на Корсика, туризъм в планината Юра и катерене на най-голямата пясъчна дюна в Европа - Дюн дю Пила.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР