Научете какво ви очаква в любовта в празничните дни според

...
Научете какво ви очаква в любовта в празничните дни според
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за събота и неделя - 2 зодии ще вдишат с пълни гърди от романтиката на настъпилата пролет!

Научете какво ви чака в любовта в празничните дни съгласно зодията ви.
Овен
Вие сте измежду тези, които сигурно ще дишат надълбоко от романтиката, която пролетта разпръсква във въздуха. През този уикенд ще би трябвало да се фокусирате на първо място върху себе си, само че това няма да е за сметка на любовта, умерено.
Телец
Ако съумеете да овладеете егоистични изяви ще съумеете задоволително бързо и в точния момент да възстановите хармонията. Нужно е да разберете, че съществените дейности не обслужват персоналното ви благополучие и по-скоро могат да ви навредят, изключително в случай че не сте сигурни в възприятията си.
Близнаци
Този уикенд дава обещание да ви върне страстите от началото на връзката ви. Ако не сте възнамерявали да е сантиментален, безусловно потърсете някое хубаво местенце, а пък и какво по-хубаво от спонтанна двудневна отмора.
Рак
Ако скоро сте почнали нови взаимоотношения, може да се почувствате по този начин, като че ли има нещо доста друго в тази романтика. Споделените страсти с него е допустимо да ви се сторят непредвидени.
Лъв
Ще останете извънредно сюрпризирани, когато откриете, че надалеч повече се вълнувате от вътрешния свят на хората, с които ви свързват взаимни благосклонности. Определено съществуват значително шансове да срещнете някой, с който ще почувствате духовна непосредственост.
Дева
Април ви дава благоприятни условия за постигането на естетика сред нежна грижа, страст и другарство - трите стълба, които несъмнено подсигуряват благополучие в любовта. Не се отпускайте обаче, а помислете какво би трябвало да измененията, с цел да си гарантирате щастието и за напред.
Везни
Възможно е да зародят неразбирателства, които да бъдат подбудени от финансови въпроси или други проблеми, свързани с връзката ви. Не влизайте в задълбочени диалози, тъй като ще кажете неща, които не мислите.
Скорпион
Уикендът е подобаващ за разискването на значими въпроси. Дори и най-неприятната тематика на диалог ще бъде по-гладко разисквана, тъй като няма да е належащо да контролирате вашите усеща.
Стрелец
Ако в любовния ви живот съществуват обстановки и неточности, за които съжалявате, в този момент е най-подходящият миг да ги поправите. Може би няма да постигнете цялостното благополучие, само че резултатът несъмнено ще е позитивен.
Козирог
Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде типично пролетен – променлив, с непредвидими промени и вариации от ясно слънце до стихия с гръмотевици. С лекост ще преминавате от положение на безспорен покой и самодоволство към лудо препускане през събитията.
Водолей
Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.
Риби
Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към помирение и реализиране на топлота и непосредственост за дълъг интервал от време. На необвързаните - да разграничат по-добре подобаващите за тях претенденти и любовни сюжети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР