Нацистите в Украйна се крият зад мариуполци като жив щит

...
Нацистите в Украйна се крият зад мариуполци като жив щит
Коментари Харесай

Захарова: Западната преса предоставя информационно прикритие за нацистите в Украйна

Нацистите в Украйна се крият зад мариуполци като жив щит под " шумното жужене " на западната преса, която им обезпечава осведомително прикритие. Това сподели на брифинг говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.

Дипломатът обърна внимание на фотоси на находки от освободените територии на Донбас и на обстоятелствата, предоставени от сътрудниците й от Министерството на външните работи на ДНР. „ Така че просто няма подозрение с кого милицията на Донбас и съветските военни би трябвало да се оправят там по време на денацификацията на Украйна. Снимки на знаците на диверсионно-щурмовата група на Секретен сътрудник с името " Медвед " бяха открити при започване на март покрай ж.к. село Широкино - това е мариуполската посока " Те са тези, които в този момент се крият зад популацията на Мариупол като жив щит под мощното бръмчене на западната преса, която им обезпечава осведомително прикритие. Те не позволяват хората да употребяват филантропични коридори. Именно те вземат за заложници дами, деца, възрастни хора ", сподели дипломатът.

Захарова обърна внимание на обстоятелството, че знамето на тази Секретен сътрудник група демонстрира абревиатурата " Waffen SS " - това е нацистка организация, която е приета за незаконна на Нюрнбергския развой, а надписът: " Моята чест се назовава преданост " на немски е забележими. " Какво е това? И това е мотото на Секретен сътрудник ", добави тя.

Захарова означи, че потреблението на това мото е неразрешено да вземем за пример в Германия и Австрия, където „ в този момент са състрадателни и приказват за доставка на оръжие “. „ Не приказвам за пари, парите текат като вода от доста години. Няма да е пресилено да се каже, че в Украйна немските оръдия още веднъж попадат в надеждни нацистки ръце, употребяват се под нацистки флагове. И в този момент това не тормози никого в Берлин и други западни столици “, акцентира тя.

Освен това Захарова обърна внимание на още един артефакт на местата, където са основани десни екстремистки формирования на въоръжените сили на Украйна. „ По-специално, персоналният дневник на Сулиев е пълководец на взвод от 24-ти обособен щурмови батальон „ Айдар “ от 53-та обособена механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна. Записите са открити в края на февруари в село Старойгнатовка покрай гр. Волноваха. Военните текстове със схеми, направени по стандартите на НАТО, са съпроводени от неонацистки знаци. Съдейки по документа, на 14 февруари подразделението на Сулиев е подготвено да употребява противотанков гранатомет, създаден в Швеция и получен от Англия с готови подобаващи позиции за него “, добави тя.

Дипломатът означи, че „ от 2014 година след батальона „ Айдар “ върви кървава диря в Донбас – всеобщи закононарушения против цивилното население “. „ Толкова ужасна диря от кръвопролития, че даже деятели за правата на индивида от Amnesty International, известни със своята селективност, бяха принудени да издадат резонансен отчет, описващ зверствата на наказателниците формирования от Айдар “, добави Захарова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР