Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА)

...
Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА)
Коментари Харесай

Безпрецедентно: НАСА даде първата си пресконференция във връзка с НЛО-та

Националното ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство (НАСА) свика първата в историята си конференция, отдадена на неидентифицираните летящи обекти (НЛО).

От НАСА показаха първите предварителни данни от проучването, в което присъединяване са взели 16 специалисти. Проучването, чиито публични резултати би трябвало да излязат в края на юли т.г., има за цел да откри дали сигналите за НЛО, изпратени до НАСА през годините, в реалност имат извънземен темперамент.

На конференцията стана ясно, че при преобладаващата част от 800-те проучени материала, направени в интервала 1966-2023 г,. има рационално пояснение на видяното, като в множеството случаи се касаело „ за дронове или балони “.

Експертите въпреки всичко допълниха, че има случаи сред 2 и 5 %, при които не са могли да намерят научно пояснение, заради което ще им би трябвало още време, с цел да ги проучат.

Лошото качество на част от предоставените материали ни затруднява да създадем каквото и да е умозаключение по отношение на тези неидентифицирани явления, съобщи Никола Фок, началник на научните стратегии към НАСА.

От своя страна Дейвид Шпергел, който управлява научния екип, обясни, че произходът на НЛО-тата продължава да бъде неуточнен, като добави, че „ няма гаранции, че всеки чудноват обект в небето може да бъде пояснен “.

Работната група към НАСА бе образувана през юни м.г., с цел да хвърли светлина по въпросите с НЛО-тата и хилядите сигнали, свързани с тях. Експертите увериха, че не крият нищо от обществеността и подчертаха, че и те, бидейки учени, също „ желаят да узнаят истината, защото това е в природата им “, осведоми 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР