Националният вратар на България Николай Михайлов потвърди пред Sportal.bg, че

...
Националният вратар на България Николай Михайлов потвърди пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Ники Михайлов тренира с клуб от Премиър лийг

Националният вратар на България Николай Михайлов удостовери пред Sportal.bg , че е упражнявал с Кристал Палас, който е на последно място в Премиър лийг. Стажът, който е свободен сътрудник, разгласи за какво няма да подписва договор с отбора от Северен Лондон.

" Наистина бях в Кристъл Палас, като прекарах триседмичен лагер с отбора на Рой Ходжсън. Много благодаря на моя управител, който ми уреди тази опция да упражнявам с отбор от Премиър лийг, с цел да се докосна до атмосферата на Острова. Много съм удовлетворен, само че в никакъв случай не е било на първи проект да подписвам с тях. Клубът търси нападател, като просто ми разреши да упражнявам в паузата на националните тимове.

Щастлив съм, че упражнявах с доста положителни играчи, откакто последните години не бяха доста сполучливи за мен. Вече съм в България, като информацията, че очаквам контракт от Кристъл Палас не е вярна. Сега ще се опитам да подкрепям формата, която реализирах, надявайки се, че скоро ще има вести към моето бъдеще. Не желая да разясня Левски или различен клуб. Просто се надявам скоро да има развиване, защото към този момент ми се играе ужасно доста футбол. Разбира се, че гледах националите против Люксембург. Жалко, че не спечелихме, само че в отбора има израстване. Трябва да бъдем реалисти. Вече няма лесни мачове ", съобщи Михайлов.
@wilfriedzaha is back in @CPFC training and is looking as good as ever!#CPFC pic.twitter.com/wEUyEbF7O6
— Dugout (@Dugout) October 6, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР