Националният волейболен отбор на Аржентина тръгна отлично на турнира в

...
Националният волейболен отбор на Аржентина тръгна отлично на турнира в
Коментари Харесай

Аржентина се справи с Канада в Нингбо

Националният волейболен тим на Аржентина потегли чудесно на шампионата в Група F на олимпийските квалификации през тази седмица. " Гаучосите " съумяха да се оправят и да надиграят коравия отбор на Канада с 3:1 (25:23, 22:25, 27:25, 25:23) в първия си мач на шампионата, игран през вчерашния ден следобяд пред по-малко от 500 фенове в залата на центъра за спорт и изкуства " Бейлун ".

Днес (10 август) Аржентина ще изиграе втората си среща на шампионата против тимът на Финландия, който през вчерашния ден стартира със загуба от домакина Китай с 1:3 гейма. Двубоят е от 10,00 часа българско време, а по-късно от 14,30 часа Канада ще спори с китайците.

Над всички за Аржентина беше звездата на тима Факундо Конте със страхотните 24 точки (2 блока, 1 ас и 62% успеваемост в атака) за успеха.

За " кленовите листа " Никола Хоуг осъществя 19 точки (3 блока, 3 аса и 52% успеваемост в атака), а Грейъм Виграс се регистрира с 13 точки (1 блок и 75% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР