Националният военен университет Васил Левски във Велико Търново обяви 12

...
Националният военен университет Васил Левски във Велико Търново обяви 12
Коментари Харесай

Военният университет в Търново отваря врати за ученици

Националният боен университет „ Васил Левски ” във Велико Търново разгласи 12 и 13 октомври като Дни на отворените порти. На 12 октомври от 13.00 до 16.00 часа възпитаници от Областите Габрово и Разград ще посетят образователното заведение. Те ще прегледат образователните кабинети в Първи образователен корпус на Факултет „ Общовойскови ” и изложеното въоръжение и техниката на Строевия плац, както и да следят подготовката на тържествения обред по полагане на военна клетва от курсантите първокурсници.

На 13 октомври Денят на отворените порти ще стартира от 8.30 часа с визитата на възпитаници от Велико Търново и ще продължи в 10.30 часа с тържествения обред по полагане на военна клетва от курсантите Випуск-2022 и ще приключи с разглеждането на учебно-материалната база на Военния университет от група възпитаници от Търговище, Разград и Габрово. По предварителна информация в Дните на отворените порти, общият брой възпитаници, които ще посетят НВУ „ Васил Левски ” е над 1100.

Каним Ви да отразите тържествения обред по полагане на военна клетва от курсантите Випуск-2022, който ще се състои на 13 октомври от 10.30 часа на Ритуалния плац на НВУ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР