Националният системен интегратор Информационно обслужване“ АД обяви обществена поръчка за

...
Националният системен интегратор Информационно обслужване“ АД обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

Публикувана е обществената поръчка за мобилни устройства и мобилна свързаност на видеонаблюдението след края на изборния ден

Националният систематичен интегратор „ Информационно обслужване “ АД разгласи социална поръчка за доставка на механически устройства и обезпечаване на мобилна съгласуваност на видеонаблюдението в действително време и видеозаснемането след края на изборния ден на 2 април 2023 година, според член 57, алинея 1, т. 34 от Изборния кодекс. е оповестена на Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “.

Обществената поръчка се организира по реда на параграф 3 от Изборния кодекс посредством процедура по договаряне без съобщение, когато е належащо наложително възлагане на поръчката заради изключителни условия.

С цел минимизиране на риска от претоварване на информационно-комуникационната инфраструктура на мобилните оператори, поръчката е разграничена на три лота, като условията към дейностите, предмет на възлагане, са в детайли разказани в трите приложения към Техническите спецификации на Възложителя. Общата планирана стойност на публичната поръчка е в размер на 2 804 800 лева без Данък добавена стойност. Мобилните устройства, стойките за стационарно разполагане на устройствата и Data SIM картите с обезпечена мобилна съгласуваност по всяка обособена позиция, следва да бъдат доставени на „ Информационна обслужване “ до 21.03.2023 година

Покани са изпратени до трите мобилни оператора у нас – А1, Виваком и Йеттел. Срокът за подаване на офертите е до 10 март 2023 година Те ще бъдат отворени в понеделник, 13 март, когато ще стартират и същинските договаряния.

Министерство на електронното ръководство има вяра в поддръжката на бизнеса, в лицето на телеком операторите, които ще поддържат страната в това предизвикателство.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР