Националният селекционер Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването за

...
Националният селекционер Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Може да има обидени, няма да отговарям на никого

Националният селекционер Ясен Петров приказва пред медиите преди заминаването за Одеса, където следва контролна среща с Украйна. След това „ лъвовете” се изправят против Швейцария в международна подготовка. Специалистът съобщи, че може да има афектирани футболисти, заради обстоятелството, че не са попаднали измежду избраниците му. Той обаче беше безапелационен, че няма да приказва с никого посредством медиите.

„ И двата мача са доста съществени. Настроението е чудесно. Надявам се на доста положително показване. Имайте поради, че нашето предпочитание е от всеки мач да извличаме оптималното. Най-важното е да покажем добра игра. Какво ще стане, ще видим”, стартира Петров.

„ Засега сме 24 индивида. Всички са добре. И другите тимове имат проблеми. Никога не се оправдаваме. Липсват играчи, които бяха на предния лагер. Костадинов надали ще играе против Украйна. Имаме и други проекти. Ще създадем ротации. Ще дадем опция на огромен брой играчи”.

„ На този стадий не сме говорили за нов контракт. Най-важното е в този момент да покажем добра игра. За моя контракт е най-малкото, за което мисля. 24 индивида сме повикали. Не можем 35. Това сме решили. При всички положения може да има хора, които да се усещат афектирани. Досега има 12 дебютанти при нас. Предполагам, че ще има и нови в този момент. Основната ни цел е да подмладим тима. Трябват и опитни, несъмнено. Младите обаче са болшинство”, добави той.

„ За нас е цел. Искаме го. Трябва да вземем нещо в Швейцария. Това сме решили. Тези футболисти са при нас. Чрез вас няма да приказвам с никого. Ако имам да кажа нещо на някого, ще е лице в лице. Не съм човек, който приказва през медиите”, сподели още селекционерът.

„ Ние няма какво да губим против Швейцария. Бяха неприятни 12 минути против тях. В този дуел може да заявим себе си”, приключи Ясен Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР