Националният селекционер Ясен Петров бе много щастлив от победата на

...
Националният селекционер Ясен Петров бе много щастлив от победата на
Коментари Харесай

Ясен Петров: Илиан Илиев промени хода на мача

Националният селекционер Ясен Петров бе доста благополучен от успеха на нашите над Северна Ирландия в мач от 8-ия кръг на международните квалификации. Той похвали особено влезлият след почивката младок Илиан Илиев. “Радвам се доста за момчетата, демонстрираха темперамент. Направиха доста добре второто полувреме, знаете, че имаше и специфични условия, които не желая да загатвам. Радавм се за тях и съм убеден в този тим. Предстоят ни положителни дни, само че ще има и тежки моменти. Днес показахме темперамент и спечелихме точки.

Направихме един недобър мач в Литва. Без да се оправдаваме с терена, само че видяхте през днешния ден на нашия стадион по какъв начин играхме. Футболистите им малко подцениха обстановката при гола, отбелязахме леко. Караджов преди този момент избави две доста чисти обстановки и направи добър мач. Второто полувреме променихме някои неща, излязохме в друга скица, променихме позициите на играчите.

Този противник е доста първокласен тим, добър тим. Всеки може да ревизира къде играят техните играчи и съм щастлив, че ги победихме.

Илиан се включи доста добре, аз съм доста удовлетворен. Той промени хода на събитията. Извикахме и Ради, това му е първи мач, обикновено е и той, и Боби да са обезпокоени. Доволен съм от двамата, стараха се. Моята доктрина е, че нямаме титуляри и запаси, имаме 11, които започват.

Аз работя за българския футбол, имам право да подкрепям мнение. Това управление ме е поканило и като правилен човек ще ги подкрепям”, съобщи Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР