Националният съвет на БСП ще реши дали да бъдат изключени

...
Националният съвет на БСП ще реши дали да бъдат изключени
Коментари Харесай

Ченчев: Националният съвет ще реши дали да бъдат изключени от партията общинските съветници на БСП

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще реши дали да бъдат изключени общинските съветници от партията, които поддържаха избора на Цветомир Петров за ръководител на Столичния общински съвет. Това съобщи ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Иван Ченчев в ефира на предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. 

 

Според него би трябвало да има тежко наказване за несъобразилите се с партийната линия общински съветници на левицата. „ Няма алена женитба, тука ми мирише на брак по сметка. Ако те бяха червени, те нямаха глоба да създадат това нещо. Те ни „ сглобиха ”, сподели Ченчев и посочи, че сега има дело, което оспорва избора на Васил Терзиев за столичен кмет. Според него другата страна на „ сглобката ” в СОС е с ГЕРБ.

 

„ Очевидно е имало подмолни сделки в столичния общински съвет. Политическа партия излизат недоволни, ГЕРБ взимат 5 комисии, Има Такъв Народ взимат комисии и болшинството става друго. В тази настройка, в тази „ сглобка ”, в която се вкараха тези със свалено доверие от Българска социалистическа партия, те не би трябвало да вземат участие в комисия ”, изясни Ченчев. „ Притеснителен е метода, по който търсят „ сглобка ” – подмолно ”, разясни той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР