Националният съвет на БСП одобри кандидатурата на проф. Христо Христов

...
Националният съвет на БСП одобри кандидатурата на проф. Христо Христов
Коментари Харесай

Проф. Христо Христов е кандидатът на БСП за кмет на Шумен

Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди кандидатурата на проф. Христо Христов за кандидат-кмет на Шумен за идните локални избори и утвърди листа с претенденти за общински съветници, оповестиха от пресцентъра на партията. 

Оттам прецизират, че управителният орган на Българска социалистическа партия приключи пълномощията на общинския ръководител на партията в Шумен Веселин Пенчев и насрочи цялостен цикъл от вътрешнопартийни избори за ново управление на общинската организация.

Както Българска телеграфна агенция осведоми, Националният съвет на Българска социалистическа партия през вчерашния ден одобри 138 претенденти за общински кметове и листи за общински съветници в страната. Венцислав Венков бе номиниран за претендент за кмет на Шумен на общинска конференция на БСП в регионалния град на 9 септември, само че кандидатурата му трябваше да бъде одобрена от Националния съвет на партията. 

Проф. Христо Христов бе регионален шеф на Шумен от 4 август 2022 до 28 юли 2023 година. Преди това той бе декан на Факултета по механически науки в Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски “. Работил е в системата на висшето обучение, в Министерството на защитата, Министерство на вътрешните работи и ДАНС. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР