Националният отбор по волейбол вече направи първата крачка към добро

...
Националният отбор по волейбол вече направи първата крачка към добро
Коментари Харесай

Волейболната приказка се мести в София. "Лъвовете" без право на грешка

Националният тим по волейбол към този момент направи първата крачка към положително класиране на международното състезание. От през днешния ден обаче стартират лъвските скокове!

Именно като лъвове би трябвало да играят националите, с цел да преодолеят трите си тежки противника във втората фаза на шампионата и да се насочат към Италия, където се разпределят медалите.

На пътя на избраниците на Пламен Константинов застават тимовете на Иран, Съединени американски щати и Канада.

Днес националите излизат против " персите ". Те нанесоха една от двете загуби на българите в първата групова фаза на международното, която се изигра във Варна. Другата пристигна след мача с Полша, само че пък в него " лъвовете " демонстрираха надалеч по-добро игра.

Снимка: Lap.bg

Националният селекционер намерено съобщи, че мачът с Иран в морската ни столица е бил най-слабият до в този момент в шампионата и загатна, че точно развоя от срещата през днешния ден (21 септември) ще бъде основен за класирането.
Пламен Константинов: 3 победи? Неочаквани, само че вероятни "Качеството ще е по-добро, напъните би трябвало да са повече ", сподели селекционерът на
Тъй като активът от първата фаза на шампионата не се заличава, България влиза в новата си група на трета позиция с 3 победи и 2 загуби. Водач е непобеденият тим на Съединени американски щати, следван от Иран (само с 1 загуба). Четвърти е отборът на Канада, който също има 3 победи и 2 загуби, само че е с по-лошо съответствие при геймовете.

За да продължи към идната фаза, националният ни тим би трябвало да бъде първи в групата или да е измежду двата най-хубави втори от четирите четворки.

Снимка: Lap.bg

Константинов и момчетата ще разчитат доста и на домакинския фактор, като се надяват залата да бъде цялостна и за трите мача, както беше във Варна.

Тодор Скримов се включи устойчиво в мача против Полша, откакто получи мъчително разбиране на прасеца преди този момент. Единственият проблем е здравословното положение на централния блокировач Теодор Тодоров.

Така че българите излизат на игрището за едно само нещо - 3 следващи победи!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР