Националният отбор по футбол на Испания записа първа победа в

...
Националният отбор по футбол на Испания записа първа победа в
Коментари Харесай

Испания надви Швейцария за първа победа в Лигата на нациите

Националният тим по футбол на Испания записа първа победа в Лигата на нациите, откакто надделя Швейцария с 1:0 като посетител в третия си мач от конкуренцията.

Тимът на Луис Енрике записа тъждество с Чехия и Португалия в първите си два мача от група 2 (Лига А) на конкуренцията, само че стигна до скъпи три точки при визитата си в Женева.

Единственото попадение в дуела означи Пабло Сарабия още в 13-та минута на дуела.

" Всичко се дефинира от получения резулт – по този начин работи професионалният футбол. Швейцария не е губила в публични мачове вкъщи от осем години, по-точно от 23 мача. Знаехме по какъв начин да наложим нашия футбол през днешния ден. Швейцарците имат тим от най-висока класа, дано си спомним последното Европейско състезание и по какъв начин стигнаха до Световното ", показа Луис Енрике.

В другия мач от групата Португалия победи Чехия с 2:0 вкъщи след голове на Жоао Кансело и Гонсало Гедеш. По този метод Португалия води в класирането със 7 точки, две повече от втория Испания, Чехия е на трета позиция с четири точки, а Швейцария към момента няма извоювана точка.

Останалите резултати от Лига на нациите:

Лига В, група 4

Норвегия - Словения 0:0

Швеция - Сърбия 0:1

Лига С, група 2

Гърция - Кипър 3:0

Косово - Северна Ирландия 3:2

Лига D, група 2

Малта - Естония 1:2
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР