Националният отбор на Япония направи важна крачка към класиране за

...
Националният отбор на Япония направи важна крачка към класиране за
Коментари Харесай

Япония с важна победа по пътя към световното в Катар

Националният тим на Япония направи значима крачка към класиране за финалите на международното състезание в Катар в края на годината, откакто победи Саудитска Арабия с 2:0 вкъщи в квалификационен мач от зона Азия.

На стадиона в Саитама играчът на Ливърпул Такуми Минамино даде преднина на домакините в 32-ата минута, а малко след почивката Джуния Ито означи втори гол за " самураите ". Преди този дуел Саудитска Арабия (19 точки) имаше преднина от четири точки на върха на класирането в група В, само че към този момент задатъкът им пред Япония е единствено една точка.

По-късно през днешния ден Австралия гостува на Оман и при триумф може да се приближи на една точка от Япония. Това ще направи борбата в последните два кръга извънредно забавна, като първите два отбора в крайното класиране се класират за Мондиал 2022, а третият ще взе участие в баражите. 

В последните си два мача в групата Саудитска Арабия приема Австралия и гостува на Китай, Япония е хазаин на Виетнам и има аудиенция в Австралия, а австралийците ще имат конфликти с директните си съперници - посещение на Саудитска Арабия и домакинство на Япония.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР