Националният отбор на Италия спечели бронзовите медали от Лигата на

...
Националният отбор на Италия спечели бронзовите медали от Лигата на
Коментари Харесай

Италия спечели третото място в Лигата на нациите след голеада с Нидерландия

Националният тим на Италия завоюва бронзовите медали от Лигата на нациите, побеждавайки домакина на финалната четворка Нидерландия с 3:2. 

Италия поведе в резултата в шестата минута на срещата. Распадори с пета технично върна към Федерико Димарко, който с хубав удар матира Джъстин Байлоу.

В 20-ата минута " скуадра адзура " усили преднината си. Димарко получи дълъг пас по фланга, напредна с топка в крайници и върна в наказателното поле, където топката стигна до Давиде Фратези, а той я прати във вратата.

В 68-ата минута натискът на домакините даде резултат. Коди Гакпо даде пас в наказателното поле, а топката не бе добре изчистена и попадна в Бергвайн, който залъга двама играчи на Италия и насочи топката във вратата на Донарума.

Италианците бързо реагираха и дадоха отговор с гол на Федерико Киеза, който напредна с топка в крайници по крилото, оправи с Ван Дайк, а Байлоу не се намеси задоволително добре и позволи трети гол в мача.

В 78-ата минута Киеза стреля от отдалеченост, само че над вратата.

В 83-ата минута, тъкмо като на Световното състезание в Катар против Аржентина, Нидерландия вкара посредством Вут Вегхорст след центриране от директен свободен удар. Този път обаче попадението не бе зачетено, защото нападателят бе в засада.

Минута преди края на постоянното време Жоржиньо Вайналдум не остави никакви шансове на Донарума за 2:3.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР