Националният отбор на Бразилия победи тима на САЩ в среща

...
Националният отбор на Бразилия победи тима на САЩ в среща
Коментари Харесай

Селесао нанесе първа загуба на американците

Националният тим на Бразилия победи отбора на Съединени американски щати в среща от група I на Световното състезание по волейбол в България и Италия 3:0 гейма – (25:20, 25:18 и 25:19). Двата тима към този момент си бяха обезпечили класиране за етапа на полуфиналите.,,Селесао “ приключи първи в групата, а загубата за американците бе дебютна на шампионата.

И двата отбора бяха създали промени в стартовите си сформира за дуела, като за,,кариоките “ присъединяване взеха единствено Дъглас Соуза и Маурисио Дъглас, а представилият се чудесно против Русия разпределител Уилям Аржона получи титулярно място. Треньорът на Съединени американски щати Джон Спероу заложи напълно на своите запаси, като само Даниъл Макдонъл бе изместен от позицията на централен блокировач на диагонала.

Бразилия се възползва по допустимо най-хубавия метод и още през цялото време на срещата пое контрола върху събитията на игрището, като с отлични сервиси наруши положителното посрещане на съперника, а офанзивите им се получаваха без никакви усложнения от блокадата на,,янките “. Първият гейм приключи след 25:20.

Във втория обстановката на полето не се промени. Бразилците се забавляваха, а американците по никакъв метод не изглеждаха заинтригувани да се впускат в каквато и да е борба. След 25:18 нещата получиха протоколен вид и беше въпрос на време по кое време,,Селесао “ ще затвори срещата в своя изгода. Това се случи след 25:19 в третата част.
Над всички за спечелилите бе Евандро Гера, който приключи с 19 точки, 75% сполучливи офанзиви, 3 аса и 1 блок. Двата тима чакат да схванат своите съперници на полуфиналите, като в последната среща от третата фаза на Световното състезание довечера домакините от Италия одобряват Полша.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР