Националният отбор на България по волейбол за мъже до 22

...
Националният отбор на България по волейбол за мъже до 22
Коментари Харесай

България разгроми Люксембург в квалификация за Евроволей 2024 за мъже до 22 години

Националният тим на България по волейбол за мъже до 22 години реализира безапелационна победа над Люксембург с 3:0 (25:9, 25:13, 25:10). Двубоят се играе в италианският град Марсиковетер и е подготовка за европейското състезание през идната година.

Българите към този момент завоюваха чиста победа против Черна гора в първата среща. За класиране напред ще е решителен дуелът против домакините от Италия в неделя вечер.

Разликата в класите бе прекомерно огромна и Люксембург изобщо не можа да се опълчи. България пък е трета международна мощ на тази възраст. Миналата седмица тимът взе бронзовите медали на мондиала в Бахрейн.

Липсата на огромната звезда Алекс Николов не се усети. Още от началото на мача България тотално доминираше на терена и в първия гейм не разреши на противника даже да мине 10 точки. Интрига нямаше и до края.

Предвид комплицираната скица класирането ще се реши в последния ден. Със сигурност на европейското отиват първите тимове в групата, само че не всички втори. Така че България и Италия ще спорят освен за първата позиция, само че и за допустимо най-хубави индикатори в мача.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР