Националният отбор на България по волейбол излиза в четвъртия си

...
Националният отбор на България по волейбол излиза в четвъртия си
Коментари Харесай

Световно първенство по волейбол 2018 НА ЖИВО: България - Куба

Националният тим на България по волейбол излиза в четвъртия си мач от груповата фаза на Световното състезание, на което сме домакини с Италия. Съперник на " лъвовете " ще бъде отборът на Куба, а началният час на мача в " Двореца на Културата и Спорта " във Варна е 20:30.
Срещата България - Куба може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg
Преди мача
Националният отбор на България продължава с мачовете пред лична аудитория на Световното по волейбол . Играчите на Пламен Константинов са в група " D ", която се играе във Варна, като към този момент зарадваха и почитателите с две победи. " Лъвовете " надвиха над Финландия на старта с 3:0, след което позволиха проваляне от Иран след 1:3. В последния мач досега България победи с 3:0 Пуерто Рико.
В същото време играчите на Никола Виве са пети все още в група " D " и не намират място в идната фаза, като ще търсят наложителен триумф през днешния ден. Тимът от Централна Америка играе освободено, защото е изпълнен с млади играчи - либерото в тима Йондер Гарсиа е " най-възрастният " състезател със своите 25 години, а в отбора се вижда и волейболист роден през този век, който е най-младият на този конгрес.
По-рано през днешния ден стана ясно, че при победа през днешния ден, България ще играе в идната групова фаза пред почитателите си в София в зала " Арена Армеец " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР