Националният отбор на България по плажен футбол загуби втората си

...
Националният отбор на България по плажен футбол загуби втората си
Коментари Харесай

Националите по плажен футбол паднаха от Молдова във втората контрола

Националният тим на България по плажен футбол загуби втората си контролна среща с Молдова, която се игра на пясъка във варненския квартал " Аспарухово ".

След като нощес биха със 7:1, през днешния ден възпитаниците на Симеон Христов отстъпиха с 0:2. " Лъвовете " позволиха двете попадения във втората третина. Нашите играха добре, имаха много благоприятни условия за гол, само че не съумяха да ги осъществят, като удариха и две греди. В състава на България през днешния ден липсваше капитанът на тима Калоян Цветков.
Двата спаринга бяха генерална подготовка за идните мачове от ЕВРОлигата, които са в края на тази седмица в Назаре, Португалия. Тимът ни е в Дивизия " Б ", а в групата си ще срещне съставите на Чехия, Норвегия и Андора. Възпитаниците на Симеон Христов започват против Андора на 6 юли (петък) от 18,30 ч. българско време, ден по-късно срещат Чехия в 16 ч., а третият им конфликт е на 8-ми от 17,15 ч. против Норвегия. За първи път в историята си нашите са водачи на група, откакто през предходната година преодоляха потока си и се класираха за финалите на шампионата. 
Групите в Дивизия " Б " на ЕВРОлигата са общо четири като спечелилите в тях се класират за финалите на конкуренцията. Там ще вземат участие още трите втори най-хубави тима и последният от Дивизия " А ". В останалите групи се паднаха Естония, Румъния и Сърбия, Гърция, Молдова, Казахстан и Литва и Унгария, Дания, Англия и Грузия.
Националният ни тим потегля за Португалия на следващия ден сутринта.
Съставът:
Вратари: Костадин Иванов, Добромир Господинов
Полеви футболисти: Мартин Великов, Живко Парашкевов, Илиян Димов, Илиян Илиев, Калоян Цветков, Павел Адамов, Иван Мартинов, Филип Филипов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР