Националният отбор на България по плажен футбол попадна в една

...
Националният отбор на България по плажен футбол попадна в една
Коментари Харесай

България срещу Норвегия, Дания и Грузия в ЕВРОлигата по плажен футбол

Националният тим на България по плажен футбол попадна в една предварителна група с отборите на Норвегия, Дания и Грузия в 22-ото издание на най-силния шампионат на Стария континент – ЕВРОлигата. Двубоите ще се играят сред 5 и 7 юли в португалския град Назаре, където през предходната година “трикольорите” реализираха исторически триумф, печелейки кръг от конкуренцията след триумфи и в трите си мача - над Андора, Чехия и един от сегашните си противници Норвегия. Впоследствие възпитаниците на Симеон Христов стигнаха до третото място в Дивизия " Б ", надигравайки на финалите в Сардиния Англия и още веднъж скандинавците.

Благодарение на извънредно си показване в последните няколко сезона през днешния ден " лъвовете " бяха сложени измежду водачите при тегленето на жребия, което се случва за първи път в родната история на плажния футбол.

Победителят в групата ни ще се класира непосредствено за Суперфиналите от 5 до 8 септември, хазаин на които още веднъж ще е португалски град - Фигейра да Фош. Вторият от предварителния поток в Назаре ще би трябвало да изчака развиването на останалите групи, с цел да разбере дали ще попадне сред трите втори в класирането тимове с най-хубави индикатори, които също ще вземат квоти за финалния шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР