Националният отбор на България по плажен футбол победи с 4:3

...
Националният отбор на България по плажен футбол победи с 4:3
Коментари Харесай

България победи Дания в Евролигата по плажен футбол

Националният тим на България по плажен футбол победи с 4:3 Дания в мач от предварителна група 1 на Дивизия "Б " на Евролигата по плажен футбол. Това бе първи триумф за възпитаниците на Симеон Христов в португалското градче Назаре, откакто през вчерашния ден паднаха с 3:4 от Грузия.

"Лъвовете " поведоха в резултата в 7-ата мин. Тогава Иван Мартинов овладя топката на десниая фланг и с ювелирен пас откри Филип Филипов, който от чиста позиция вкара за 1:0. Не бе изтекла и минута, когато Филипов вкара второ попадение за нашия отбор.

Той бе открит от капитана Калоян Цветков до лявата греда на датчаните и от един метър се разписа. Още с осъществяването на центъра Дания съумя да понижи резултата посредством Йоргенсен, само че 60 секунди по-късно същият футболист порази личната си врата и България поведе с 3:1.

През втората третина двата тима си означиха по един гол. В 20-ата мин. вратарят Станислав Иванов хвърли с ръка към нападателите, Павел Адамов с глава не съумя да отклони топката, само че тя отиде във Филипов, който с удар от близко оформи хеттрика си.

В 22-ата мин. Клаусен съумя да се разпише за "Червения динамит " с красиво воле отдалеко. В 33-ата мин. Йоргенсен върна интригата, отбелязвайки гол с глава за скандинавците за 3:4, само че до края нашите резервираха вратата си суха, с което и трите точки.

В другия мач от групата ни през днешния ден Грузия записа втората си победа, надигравайки Норвегия с 6:3. Припомняме, че през вчерашния ден националите на някогашната руска република биха с 4:3 и нашия отбор, а "викингите " се оправиха с "Червения динамит " с 4:1. Така на следващия ден в 15,05 ч. България и Норвегия в директен конфликт имат шанса да дефинират втория в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР