Националният отбор на България по баскетбол за младежи до 20-годишна

...
Националният отбор на България по баскетбол за младежи до 20-годишна
Коментари Харесай

Младежите ни отстъпиха пред Унгария на баскетбол

Националният тим на България по баскетбол за младежи до 20-годишна възраст позволи загуба във втория си мач от гостуването си в Унгария.

Селекцията на Васил Христов и Любомир Киров отстъпи пред отбора до 19 години на домакините, които са на финала на подготовката си за домашното международното състезание, с 66:71.

Българите започнаха по-слабо мача, само че до почивката съумяха да наваксат. В края домакините въпреки всичко демонстрираха, че са по-напред в подготовката си и завоюваха дуела.

Георги Герганов още веднъж беше най-резултатен за българския отбор с 12 точки. Той беше единствен с двуцифрен точков актив. По 9 точки вкараха Михаил Комбаков, Христо Бъчков и Кръстомир Михов. Иван Спиров записа 7 точки и 6 битки.
 Тити Папазов: Кое е най-слабото нещо в българския баскетбол? Това е въпрос за 5 лв. в
Тити Папазов: Кое е най-слабото нещо в българския баскетбол? Това е въпрос за 5 лв. в " Стани богат "

Разочарован е от съдийството

Отборът се прибира в Ботевград, където ще продължи подготовката си, като му предстоят контроли против Грузия.

" Изиграхме два мощни мача, които ни помогнаха да проверим до къде сме стигнали в подготовката си. Всички 14 състезатели взеха присъединяване в най-малко един дуел.

Две срещи за два дни е натоварващо, само че по този начин ще бъде и на Европейското състезание, тъй че би трябвало да сме подготвени. Доволен съм от инспекциите, тъй като се откроиха нещата, които би трябвало да подобрим в играта си. Момчетата се стараят доста и са стимулирани да работят, което е радващо. Пожелавам им да са здрави, а другото е въпрос на труд в залата ", разяснява старши треньорът Васил Христов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР