Националният отбор на България играе без никакво самочувствие, отчете шампионът

...
Националният отбор на България играе без никакво самочувствие, отчете шампионът
Коментари Харесай

Гочето: Навремето бяхме футболна сила, а сега не плашим никого

Националният тим на България играе без никакво самочувствие, регистрира първенецът с Етър, Левски и ЦСКА Георги Василев. Един от най-хубавите родни треньори разяснява представянето на " трикольорите " против Катар в изявление за " Тема Спорт ".

" България някак разумно загуби с 1:2 от Катар. Националите нямат задоволително самочувствие и това е неприятното. Навремето бяхме футболна мощ, всички се съобразяваха с нас. Сега не плашим никого, а се плашим от всеки. Пред нас са страни, които не могат да ни стъпят на традициите, историята и резултатите ", съобщи Василев.

" Представянето против Катар бе повече от непретенциозно, освен това в дуел, в който няма напрежение. Няма психически напън от класиране, само че отново нищо. Трябваше да играем с доста повече въодушевление и по-голямо самочувствие. Футболистите ни имат някаква класа, само че са сковани и не демонстрират нищо. Излизат на терена и автоматизирано дават самодейността на другия тим. През второто полувреме заиграха по-агресивно, изравниха, само че отново се отпуснаха. И това против противник, който би трябвало да се учи от нас, само че вместо това ни надиграва ", уточни Гочето.
 Ясен Петров: Не стояхме неприятно, само че Катар е доста добър тим
Ясен Петров: Не стояхме неприятно, само че Катар е доста добър тим

Българският селекционер разяснява провалянето от Катар

" Яд ме е, че нямаме даже искания, не съумяваме да заявим такива. Затова и не можем да си покажем опциите против по-скромни съперници. Явно нищо не е останало от това, че преди време сме били мощ. От какво се тормозят в този момент, от остарели резултати ли? Имаше такива турнета и преди време, само че в тях не губехме от тимове като Бразилия, в този момент треперим от Катар - това е неприятното. Все ми се желае това да не са ни опциите. Хайде, към този момент не сме такива да плашим противниците, само че най-малко играчите да създадат по този начин, че да заслужат малко почит. Сега и това не вършат ", отчаян е Василев.

" Учудвам се, че Филип Кръстев не е в състава. Той е узрял и доста добър футболист, макар че е на 20. И показва самочувствие - нека имаме повече такива играчи. Действа нахакано, има разсъдък, който демонстрира в играта. Предстои мач с Хърватска. Съперник, приключил на второ място на последното международно състезание. Очаквам той да е по-различен и най-сетне да демонстрираме самочувствие. Все отново против мощните се надъхваш в допълнение. Дори малко да създадем, да е като хората ", надява се опитният експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР