Националният отбор на Англия по футбол не беше наясно с

...
Националният отбор на Англия по футбол не беше наясно с
Коментари Харесай

Хари Кейн: Преди четири години беше ново преживяване, сега вярваме повече

Националният тим на Англия по футбол не беше наясно с какъв капацитет разполага през 2018-а година, когато доближи полуфинал на предходното Световно състезание, само че в годините по-късно построи вярата, че най-сетне може да завоюва купата, съобщи капитанът на отбора Хари Кейн на конференция.

Млад и некомпетентен тим на Англия стигна до полуфинал на Мондиал 2018, където обаче Хърватия го в профил след продължения, а по-късно Белгия го победи и в мача за третото място. Тимът на Гарет Саутгейт ще се опита да удостовери напредъка си, минал пред край на последното Европейско състезание, и да вземе втората международна купа в историята за тази страна. Но в този момент задачата им наподобява даже още по-трудна от Европейското състезание предходната година, защото ще би трябвало да се изправят против настоящия международен първенец Франция, цялостен с гении и още веднъж кандидат за последния мач на шампионата. 

" Гледайки обратно към 2018-а година, не знаехме какво да чакаме от тима. Разбира се, отидохме в Русия с вярата, че можем да спечелим, само че за доста от нас беше едно изцяло ново прекарване ", споделя Кейн. " Стигнахме там до полуфинала и всички бяха на Луната от наслада. Но дали имахме цялостната религия да спечелим шампионата, не съм изцяло сигурен. И мисля, че по-късно надградихме и на Европейското състезание, където стигнахме до край, само че пък го загубихме с дузпи. Вярата в нашия тим непрестанно се построява - и то чувствам в последните 4-5 години. Дойдохме в Катар с вярата, че можем да бъдем крайните спечелили. И знам, че влизаме в мачовете с повече религия, в сравнение с през 2018-а ", съобщи Хари Кейн.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР