Националният осигурителен институт (НОИ) открива процедура за избор на изпълнители

...
Националният осигурителен институт (НОИ) открива процедура за избор на изпълнители
Коментари Харесай

НОИ стартира процедура за избор на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация за 2022 г.

Националният застрахователен институт (НОИ) открива процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за 2022 година на съображение решение на Надзорния съвет на института от 24 януари т.г. и по отношение на член 21 от Наредба № 1 от 13 февруари 2007 година за прилагане и погашение на паричните помощи за профилактика и рехабилитация.

Крайният период за подаване на предложенията за присъединяване в процедурата е 25 февруари (петък) 2022 година

Пълна информация за наложителните условия към изпълнителите на активността по профилактика и рехабилитация през 2022 година, данни за изискванията за финансиране на активността, както и подробни инструкции за подготовката на предлагането за нейното осъществяване, са оповестени на интернет страницата на Национален осигурителен институт в графа “Обезщетения”, раздел “Профилактика и рехабилитация”.

През 2021 година Национален осигурителен институт подписа контракти с 22 юридически лица за общо 52 реализатори на активността по профилактика и рехабилитация. Програмата за профилактика и рехабилитация стартира на 2 април и продължи до 31 декември 2021 година, като от нея се възползваха общо 37 728 лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР