Националният ни отбор по футбол е опрян до стената. Тази

...
Националният ни отбор по футбол е опрян до стената. Тази
Коментари Харесай

Победата е задължителна

Националният ни тим по футбол е опрян до стената. Тази вечер от 21:45 ч. " лъвовете " одобряват на " Васил Левски " Косово в търсене на наложителна победа по пътя към Евро 2020. След три срещи отборът ни е с две равенства и една загуба и единствено трите точки ще запазят възможностите за втората позиция в групата.

Снимка: Lap.bg

При дебюта на Красимир Балъков против Чехия родните футболисти не оставиха положителни усещания. След срещата и селекционерът и националите оповестиха, че успеха над Косово е наложителна.

В отбора ще се завърне Георги Костадинов, който не игра в Прага поради травма.

Косово основава проблеми на всички отбори в нашата група. В петък Златните момчета взеха точка при гостуването си на Черна гора, а при семейството си на България през март резултатът бе 1:1.

Снимка: Lap.bg

В навечерието на срещата щаба на гостите получи неприятна вест. Арбер Зенели, който вкара изравнителното попадение против " лъвовете ", скъса връзки на дясното коляно при равенството с Черна гора и дълго ще отсъства.

По същото време в групата ще се изиграе и различен мач, който има директно значение за второто място – Чехия против Черна гора. Чехите са с победа и загуба, а черногорците са с два хикса и едно проваляне.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР