Националният младежки комитет на ВМРО пусна остра заради допусната според

...
Националният младежки комитет на ВМРО пусна остра заради допусната според
Коментари Харесай

Протест пред БНТ заради отказ да бъде излъчен филм за Кървавата Коледа

Националният юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация пусна остра поради позволена съгласно тях политическа цензура, довела до свалянето на историческия филм на журналиста Милена Милотинова „ Само тъй като бяха българи “.

Документалният филм разказва жестокото гонение и изтребване на десетки хиляди българи в Пиринска Македония по заповед на Тито за обезбългаряването на тези изконно български земи, споделят от Вътрешна македонска революционна организация.

В тази връзка от политическата група приготвят митинг пред публичната телевизия, плануван за 18:00 часа през днешния ден.

" Обръщаме се и към тях и всички българи. Нека всяка вечер в 22.00 ч. да пускаме на стените си във Facebook кино лентата на Милена Милотинова " Само тъй като бяха българи " (1999 г.). Споделяйте го от страницата на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и всички свързани с тях страници. Защото от Скопие може да принуждават нашите управници да не излъчват този филм по националната телевизия, само че не могат да забранят на Вътрешна македонска революционна организация да демонстрира историческата истина такава, каквато е! ", написа още в известието.

Филма можете да видите тук:

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР