Националният клуб на привържениците на Левски се обърна към президента

...
Националният клуб на привържениците на Левски се обърна към президента
Коментари Харесай

Феновете на Левски скочиха на чичо Венци: Поръчва си съдия за сряда

Националният клуб на последователите на Левски се обърна към президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след семейството против Ботев (Пловдив) и преди визитата на Славия.

От НКП показват недоволството си по отношение на изявлението на президента на Славия Венцеслав Стефанов след успеха над Септември с 1:0. Те са на мнение, че Стефанов си е поръчал съдията за срещата със " сините " в сряда, когато би трябвало да се изиграе отсроченият мач сред двата отбора от третия кръг на Първа лига.

Привържениците предизвестяват, че като притежатели на клуба деликатно ще наблюдават за спазването на феърплея на и отвън терена и ще реагират стремително, в случай че има нещо в ущърб на Левски.

Ето и цялата декларация на НКП на Левски без редакторска интервенция:

Господин Михайлов,

Със стиснати зъби, ние Левскарите, изтърпяхме наказването, наложено ни за недоказано нарушаване на разпоредбите на ръководения от Вас Български футболен съюз. Но минути преди началото на дербито с гостуващия на " Герена " тим на Ботев Пд, станахме очевидци на следващия прегледен образец през последните години на " съблюдаване " на неписаните правила в българския футбол. Близкият до управлението на БФС Венцеслав Стефанов за идното ни " посещение " на ст. " Александър Шаламанов ", обществено си поръча арбитър с профил, отговарящ на неговите условия. Изказването на господина от кв. Овча купел, ни дава съображение да си напомним за случилото се при " гостуванията " на нашия тим през сегашния сезон на други два софийски клуба, чийто притежатели също са от приятелския кръг на управлението на БФС.

Да, нашият тим още веднъж играе по левскарски на терена. Да, нашият тим още веднъж е в борбата за призовите места. Да, нашият тим скапе спокойното нареждане на пасианса в родния футбол. Но за следващ път подсещаме на всички участници във футболния живот на страната ни, че на процедура Левскарите сме съсобственици на нашия клуб и деликатно ще следим спазването на феърплей на терена и отвън него. И ще реагираме стремително, в случай че бъде нарушен в ущърб на тима ни!

НИЕ съдебномедицинска експертиза ТУК - ОТБОР И ПРИВЪРЖЕНИЦИ!!!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР