Националният клуб на привържениците на Левски отправи покана към мажоритарния

...
Националният клуб на привържениците на Левски отправи покана към мажоритарния
Коментари Харесай

НКП покани Сираков на среща

Националният клуб на последователите на Левски насочи покана към мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков за среща през идната седмица, с цел да си поговорят " по левскарски - намерено, почтено, транспарантно ".

Eто какво написаха от НКП на Левски без редакторска интервенция:

" Внимание, лъжат ви! Отново!!! На вниманието на левскарите: Във връзка с следващото изявление на мажоритарния притежател на " ПФК Левски " АД, което още веднъж не кореспондира с истината, сме длъжни да напомним обстоятелствата:

Националният клуб на последователите на Левски предложения на среща Наско Сираков на 01 април 2023 година Това се случи във връзка тежкото финансово положение на акционерното сдружение и в миг, в който мажоритарният притежател посети няколко града с комфортно подбрано фенско наличие, с цел да започва съмнителна от законова и провалена от практическа позиция акция за продажба на акции.

За страдание, срещата се организира в негово неявяване, като на клубния уебсайт бе пуснато малко известие с обяснението, че на въпросната дата Сираков има други задължения, само че с подготвеност за среща с левскарите " когато и да е ". На 1ви април, ПФК Левски беше представляван от Даниел Боримиров, Ивайло Ивков и Станимир Стоилов. Тогава Мъри ясно съобщи пред всички, че ще си тръгне.

След неговото отдръпване, при започване на май месец, десетки почитател клубове от цялата страна насочиха предложения за срещи със Сираков, в наличието на локалните последователи. Бяха изпратени публични писма с предложения до клубната поща. На тези писма беше отговорено шаблонно, като Сираков отвърна с предложение за срещи в офиса на ПФК, на които да участват по 2-3ма представители от почитател клуб. Някои от почитател клубовете даже не получиха отговори на писмата си.

Във връзка със декларираната през днешния ден от Сираков подготвеност за диалози, " Националния клуб на последователите на Левски " кани с " положително " Мажоритаря да избере подобаващ ден и час през идната седмица и да си поговорим по левскарски - намерено, почтено, транспарантно.

В наличието на необятен брой последователи и публицисти. Поемаме ангажимент срещата на протече културно, без саморазправи, събличане и рекет. В случай на отвод, господин Сираков, още веднъж ще се докажете като " приключен и типичен измамник ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР