Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) изготвя експертни оценки

...
Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) изготвя експертни оценки
Коментари Харесай

НИМХ: Изготвяме експертни оценки за 8 министерства и редица важни институции

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) изготвя експертни оценки за осем министерства и за разнообразни държавни институции . Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология във връзка на предлагането в плана на Закона за държавния бюджет за 2022 година за прекосяването на Национален институт по метеорология и хидрология от Министерството на образованието и науката към Министерството на околната среда и водите.

От Национален институт по метеорология и хидрология прецизират, че изготвят експертни оценки за Министерството на образованието и науката, за Министерството на районното развиване и благоустройството, Министерството на финансите, Министeрството на вътрешните работи , Министерството на стопанската система , Министерството на културата , Министерството на младежта и спорта , за Министерство на земеделието и храните, и организациите му: Изпълнителна организация за битка с градушките, Изпълнителна организация по горите, Изпълнителна организация по риболовство и аквакултури.

Също Национален институт по метеорология и хидрология приготвя експертни оценки за Агенцията " Пътна инфраструктура ", за Изпълнителната организация морска администрация, за Пожарната и спешна сигурност , за Националната организация по приходите, както и за следствието, прокуратурата и за съдилища .

Националният институт по метеорология и хидрология прави продан да данни и с Държавното дружество " Ръководство на въздушното придвижване " (ДП РВД) и с Военновъздушните сили.

От Национален институт по метеорология и хидрология подкрепят с експертни оценки също регионалните управи, общините, посолства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР